خیابان شریعتی بالاتر از ظفر، بالاتر از مترو شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر، انتهای کوچه مرشدی، پلاک ۱۷ واحد ۱

021-22909216

سمعک پشت گوش

کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر

سمعک پشت گوشی

بهترین نوع سمعک پشت گوش (BTE)
سمعک پشت گوش در پشت لاله گوش قرار می گیرد و با یک لوله یا Thin tube صدا را به داخل گوش می رساند.
سمعک پشت گوشی از نظر طرح، رنگ، اندازه و تکنولوژی ، قدرت دارای انواع مختلفی است. سمعک به صورت SP – XP – HP – P – M – S دارای قدرت های مختلفی است. به علت بزرگی سمعک و دید آن در گوش اکنون با پیشرفت تکنولوژی سمعک ریک جایگزین مناسبی برای سمعک پشت گوشی است. در سمعک پشت گوشی از کانال گوش و مقداری از صدفه یا تمام آن قالب گرفته می شود و پس از آماده شدن قالب اصلی شلنگ نسبت به گوش اندازه گیری شده و سمعک به لوله قالب وصل می گردد.

سمعک پشت گوشی ریک

سمعک پشت گوشی ریک

سمعک پشت گوشی بر خلاف سمعک داخل گوشی از دوقسمت تشکیل شده است: اجزا اصلی در پشت گوش قرارمی گیرد و ازطریق لوله و قالب به داخل گوش وصل می شود. سمعک پشت گوشی معمولا دکمه تغییرولوم و برنامه هم دارند و گاها برای کم شنوایی متوسط تا عمیق قابل استفاده هستند.
با افزایش قدرت سمعک،شکل سمعک هم بزرگ میشود. در سمعک دیجیتال،سمعک هوشمند،سمعک فراهوشمندقابل شارژ وجوددارند. به شکل سمعک دیجیتال،سمعک هوشمند،سمعک فراهوشمند،سمعک شارژی،انواع مدل سمعک 2019،سمعک 2018،سمعک 2017 ارائه می شود. سمعک زیمنس، سمعک اتیکن، سمعک ویدکس به ترتیب می توانند انتظارات بیمار را برآورده نمایند.

انواع سمعک پشت گوشی

انواع سمعک پشت گوشی
1) BTE(Behind The Ear): شامل سمعک، قالب و لوله می باشد
2) BTE همراه با Thin Tube
3) RITE(Reciver In The Ear): سمعک گیرنده درون گوش
4) RIC(Reciver In the Canal): رسیور داخل کانال
هرچه تکنولوژی پیشرفت می کند، شنوایی به وسیله سمعک طبیعی تر بوده و سایز سمعک نیز ریزتر می شود. سابقا سمعک پشت گوشی با قالب استفاده متداول تری داشت اما رضایت کاربر بسیار پایین بود زیرا میکروفن پشت گوش قرار داشت و صدای باد، صدای روسری یا حرکت موها بر روی سمعک به صورت یک صدای اضافه باعث کاهش درک شنیداری در کاربر می شد. میکروفن سمعک پشت گوشی با تکنولوژی جدید، این معضلات را بسیار کمتر دارد. سمعک های BTE جدا از طراحی ظاهرشان برای هر نوع افت شنوایی مناسب است. روی سمعک اصولا دکمه ای برای کم و زیاد کردن وجود دارد. در سمعک پشت گوشی قدیمی این دکمه به حالت پیچ ولوم، در سمعک هوشمند و سمعک فراهوشمند جدید به صورت دکمه فشاری وجود دارد.

اطلاعات بیشتر

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک پشت گوشی RITE یا RIC

مزیت این سمعک ریز پشت گوشی، درطراحی زیبا و تکنولوژی بالای آن می باشد.با ورود سمعک ریک تکنولوژی آن ها نیز تغییر کرد و به صورت هوشمند و فراهوشمند ظاهر شد. تعداد باند و کانال در این سمعک ها به گونه ای است که درک در محیط سخت شنیداری را راحتتر می سازد. میکروفن های جهت دار به جای یک میکروفن و سنسور حرکتی – آکوستیکی  سمعک باعث شده است که زوم روی لب گوینده بالاتر رود. سمعک ریک دارای سیستم محافظ باد، جهت یابی دقیق و باریک و زوم روی لب گوینده، درک موقعیت فضایی و... می باشند. سمعک جدید ریک با تکنولوژی Sound scape  و YourSound شما را در موقعیت سخت شنیداری به بهترین درک شنیداری می رساند.

اطلاعات بیشتر

ادامه مطلب

سمعک دیجیتال

کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر

سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال با سمعک آنالوگ متفاوت است. نسل دوم سمعک ها میباشد و مدار پردازشی آن دیجیتال است بنابراین کارایی بسیاربهتری نسبت به سمعک آنالوگ دارند. سمعک دیجیتال دارای سه قسمت رسیور یا گیرنده، مدار پردازشی و میکروفن یا بلندگو است. باتری نیز تامین انرژی سمعک را برعهده دارد. پردازشگر DSP باعث عملکرد بهتر سمعک و افزایش درک گفتار می شود. صدا در سمعک دیجیتال توسط میکروفن دریافت می شود، در پردازشگر پردازش شده یعنی اول به صورت صفر و یک خوانده شده و دوباره به صورت امواج توسط گیرنده(رسیور) به مغز می رسد.

از لحاظ قیمت، سمعک آنالوگ زیر یک میلیون تومان در هر گوش قیمت گذاری شده و جهت تنظیم به کامپیوتروصل نمی شود. سمعک آنالوگ تمامی صداها را یکسان بلند می کند اما در سمعک دیجیتال تنظیم های اولیه ای برای محدود کردن نویز وجود دارد. مدار سمعک از نوع AGC است که حداکثر تلاش را در حذف خش خش دارد. میکروفن آن یک سویه است و بنابراین در سمتی که گوش سمعک دارد صدا را بهتر دریافت می کند. با یک قالبگیری خوب و صحیح و انتخاب درست سمعک از لحاظ قدرت، می توان به یک رضایت متوسط دست یافت. قیمت سمعک دیجیتال بسیار متفاوت است، زیرا مدارات آن ها و امکاناتشان متفاوت می باشد. شما سمعک دیجیتال واقعی را از بالای یک میلیون تومان می توانید پیدا کنید اما اینکه کدام یک واقعا مدار نویزگیر و افزایش درک شنوایی داشته باشند، مساله ای است که ادیولوژیست باید به شما کمک کند. کلینیک سمعک برتر با کادری مجرب و اخلاقی حرفه ای آنچه را که مناسب کاربر است به او معرفی می کند.

سمعک دیجیتال

اطلاعات بیشتر

سمعک آنالوگ

سمعک آنالوگ به صورت دستی و پیچ روی سمعک تنظیم می شود. از معایب بزرگ سمعک آنالوگ میتوان به عدم یکنواختی صدا در محیط های مختلف اشاره کرد.
بیماران مشکلات خود را اینگونه بیان می کردند که صداها خیلی کم یا خیلی بلند و آزاردهنده می باشند، یا صداهای محیطی آزاردهنده هستند و کاربران سمعک آنالوگ، به علت صدای اضافه در سمعک و یا تقویت بیش از اندازه صداهای بلند، هیچوقت راضی نبودند.
سمعک آنالوگ بسیار سمعک ارزان برای بیماران می باشد. اما برای راحتی بیماران انواع سمعک دیجیتال و سمعک هوشمند را توصیه می کنیم.

سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال متناسب با میزان کم شنوایی و برنامه ای که ادیولوژیست- شنوایی شناس تعیین می کند، با کامپیوتر تنظیم می شود. از دیگر ویژگی سمعک دیجیتال: مدارات پردازشی است که با توجه به تعداد باند و کانال سمعک دیجیتال، کیفیت صدا تغییر می کند. (یعنی علاوه بر تغییر ولوم صدا که در سمعک آنالوگ انجام می شود میتوانیم زیر و بمی صدا را در سمعک دیجیتال تغییر دهیم) و در نتیجه باعث جلب رضایت بیشتر بیمار می گردد، اما باز هم رضایت کافی را برای کاربران به همراه نداشتند به خصوص برای بیمارانی که علاوه بر مشکل کم شنوایی، درک شنوایی پایینی دارند .

سمعک دیجیتال جلو پیشرفت کم شنوایی را نمی گرفتند. اما در سمعک هوشمند این اصل رعایت شده است. در محیط هایی که چندین منبع صدا وجود داشت یا چندین نفر باهم صحبت می کردند، وضوح شنیداری برای بیماران بسیار کم بود. انواع سمعک دیجیتال برای بیماران، سمعک ارزان می باشد.

ارزانترین سمعک

سمعک دیجیتال جای سمعک آنالوگ

سمعک دیجیتال دارای قابلیت برنامه ریزی است و به کامپیوتر وصل می شود و میتوان بمی و زیری آن را به صورت بهتری کنترل کرد. اما در سمعک آنالوگ فقط یک پیچ گوشتی، بمی و زیری سمعک را تنظیم می کند. سمعک دیجیتال دارای تنوع بیشتری از لحاظ ظاهر هستند و به صورت سمعک نامرئی، سمعک داخل گوشی و سمعک پشت گوشی می باشد.مدارات تنظیمی در سمعک دیجیتال به گونه ای است که می تواند افت و خیز شنوایی را بیشتر از سمعک آنالوگ، تنظیم کند و صدای محیطی کمتر از سمعک آنالوگ باعث تداخل در اصوات گفتاری شود. سمعک معمولی یا آنالوگ به خاطر قیمت پایین شاید مورد علاقه برای کسانی باشد که یا بودجه زیادی برای سمعک ندارند، و یا نمی خواهند بودجه زیادی بگذارند. اما وقتی این افراد از سمعک آنالوگ یا حتی دیجیتال خیلی قدیمی استفاده می کنند ناراضی بوده و این موضوع پیامد بدی برای کاربر سمعک دارد. و آن، این است که سمعک بد است. در صورتیکه مسلما اگر یک ادیولوژیست باتجربه با مشاوره صحیح کاربر را قانع به خرید درست می کرد، ایشان رضایت حداقل نسبی از سمعک داشتند و هزینه بیشتری برای سمعک می کردند. متاسفانه برخی از تجهیزات پزشکی ها بعضی از سمعک ها را که ادیولوژیست ها تجویز نمیکنند با قیمت پایینتر می فروشند و همین امر کششی برای افرادی است که فکر میکنند در خرید سمعک جای مناسب و ارزانی پیدا کرده اند.  از بین سمعک های دیجیتال ادیولوژیست کلینیک برتر با تجربه  و سابقه کاری که دارد میداند کدام یک از بقیه ی سمعک های دیجیتال کیفیت بهتری دارد.اما باید دانست سمعک دیجیتال هیچگاه سمعک هوشمند و سمعک هوشمند هیچگاه سمعک فراهوشمند نمی شود. اما اگر بودجه ی شخصی واقعا به سمعک فراهوشمند نمی رسد ناچار است برای درک شنیداری از سمعک استفاده کند.

اطلاعات بیشتر

انواع سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال، به صورت داخل گوشی و پشت گوشی می باشد. سمعک داخل گوشی نیز از اندازه شل(صدفه گوش) وجود دارد که تا افت شنوایی 85 را پوشش می دهد. و اندازه کانال آن تا افت شنوایی 75 دسی بل مناسب است و اندازه نامرئی آن تا 70 دسی بل پوشش دهی دارد. باید این نکته را ذکر کرد که سیستم محافظ باد میکروفن چندسویه ارتباط قوی با تلویزیون، ارتباط قوی با تلفن، ارتباط سمعک با موبایل، استفاده از لوازم جانبی سمعک، استفاده از ریموت ها، تشخیص جایگاه فضایی شخص در محیطی مانند آسانسور، تشخیص درک گفتاری درمحیط های شلوغ یا پشت سر در این سمعک ها وجود ندارد. سمعک دیجیتال شروعی است برای یک جهش تازه در کیفیت شنیداری.

اطلاعات بیشتر

تشخیص سمعک آنالوگ بی کیفیت

اولین نشانه سمعک تقلبی اینکه، کارت گارانتی معتبر ندارند. دوم اینکه اصولا ادیولوژیست های معتبر و با علم روز برندهای اصلی مانند زیمنس، اتیکن، ویدکس و... کار می کنند. سوم اینکه روی سمعک ها اسم برند معتبری حک نشده است. و این سمعک ها اصولا هوشمند نیستند، به کامپیوتر وصل نمی شوند، برچسب اصالت کالا ندارند و در رده قیمت ارزان دادوستد می شوند. متاسفانه اکثر بورس لوازم و تجهیزات پزشکی عرضه کننده این سمعک ها می باشند.در زیر عکس چند سمعک تقلبی و بی کیفیت به عنوان نمونه نشان داده می شود.

اطلاعات بیشتر

ادامه مطلب

سمعک هوشمند

کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر

سمعک هوشمند

با مرور زمان کاربران سمعک از سمعک های دیجیتال رضایت کافی نداشتند. مثلا وقتی صدای باد می آمد، صدای گفتاری برایشان مبهم بود و یا درهنگام شنیدن از پشت سر دچار مشکلات فراوان می شدند. مخصوصا در زمان های گذشته باور پزشکان و بیمار بر این بود که یک سمعک کافی است و همین مشکل را مضاعف می کرد. کم کم تکنولوژی پیشرفت کرد تا مشکلات شنیداری کم شنوایان کمتر نمود پیدا کند. سمعک هوشمند به بازار ادیولوژی وارد شد. کاربران سمعک رضایت عجیبی از سمعک هوشمند پیدا کردند اما همچنان مشکل باور استفاده تک گوشی از سمعک وجود داشت. شنوایی دوگوشی در اروپا و آمریکا امروزه بسیار تاکید می شود.سمعک هوشمند توانایی تشخیص صدای گفتاری از نویز محیطی را با توجه به تکنولوژی بکار رفته در آن دارا است. در سمعک دیجیتال 2 تا 4 کانال استفاده می شد، اما در سمعک هوشمند تا 15 کانال نیز استفاده می شود. هرچه تعداد باند و کانال سمعک بیشتر باشد، کیفیت درک گفتار در محیط های شلوغ بالاتر است. بنابراین نتیجه میگیریم که اکثرمعیار تعیین قیمت سمعک بر پایه ی تشخیص درک گفتار در محیط های شلوغ است. یعنی در سمعک های مدل بالا شاید یک یا دو تکنولوژی اضافه تر وجود داشته باشد که کاربرد برای کاربر سمعک ندارد، اما در عوض کیفیت سمعک در سمعک های رده بالا شبیه تر به گوش طبیعی است.

اطلاعات بیشتر

سمعک هوشمند پیشرفته

سمعک هوشمند با برخورداری از تکنولوژی وایرلس، به منظور تبادل داده های میکروفن ها برای پردازش دو گوشی بین سمعک ساخته شده اند. از دیگر ویژگی انواع سمعک فراهوشمند–سمعک هوشمند جهت یابی باریک، جهت یابی دوگوشی، جهت یابی فضایی، سیستم دوگوشی محافظ باد،‌تمرکز بر روی گفتار و تعادل و یکنواختی صدا می باشد. بهبود درک گفتار در انواع سمعک فراهوشمند با کاهش نویز از همه جهات، حتی نویزهای باقی مانده بین سیگنال ها سمعک فراهوشمند و سمعک هوشمند بر اساس خواسته های بیمار شخصی سازی می شود تا نیازهایش به بهترین شکل ممکن رفع گردد.
بیمار در محیط های شلوغ سردرگم نمی شود بر خلاف سمعک دیجیتال، و اصوات را همانگونه که هستند دریافت میکنند. سیستم OVP دارند برای حذف کامل صدای اکو و پیچش در انواع سمعک هوشمند. میکروفن جهت دار چرخشی در سمعک هوشمند روی گفتارتمرکز می کند و سیستم نویز ریداکشن، صداهای اضافه را کم و در نتیجه مانند گوش واقعی عمل می کند. (جهت داری پیشرفته و قوی سمعک. درک گفتاری چندین گوینده در یک محیط دشوار شنوایی)

سمعک فراهوشمند

علاوه بر شنوایی هوشمند قادر هستند ارتباط بی سیم به طور مستقیم با وسایل مختلفی همچون تلفن، تلویزیون، پخش کننده موزیک و … داشته باشند. به طوریکه صداها مستقیم از دستگاه شنیده شود. سمعک ارزان در سمعک فراهوشمند یافت می شود. در مدل های بالای سمعک فراهوشمند و انواع سمعک هوشمند، شرایط نقد و اقساط با چک معتبر بانکی پذیرفته می شود.

تکنولوژی پیشرفته سمعک هوشمند

در سمعک هوشمند به صورت اتومات تغییر برنامه و صدا انجام می شود. یعنی وقتی شخص به محیط های مختلف می رود برنامه شنیداری نیز تغییر کرده و همین امر کیفیت سمعک را بالا می برد. در هر برند حدود 15 – 10 مدل سمعک هوشمند وجود دارد و بنابراین حدود 150 مدل در تمامی برندها سمعک هوشمند داریم. این ادیولوژیست شماست که از بین تمامی مدل ها بهترین سمعکی را که دارای بهترین گارانتی، برند و خدمات پس از فروش است و از کیفیت صدای بهتری برخوردار است به شما معرفی میکند. بنابراین اینکه شما کدام کلینیک شنوایی سنجی را انتخاب می کنید وادیولوژیست شما کدام دستگاه تنظیمی و کدام برند را استفاده می کند، بسیار برکیفیت سمعک و رضایت بیمار تاثیر دارد.

کلینیک سمعک برتر با مجهزترین دستگاه و سابقه کاری بالا این تضمین را به شما می دهد که از کیفیت سمعک و مشاوره صحیح انتخاب سمعک راضی باشید.

سمعک های هوشمند می توانند در یک ثانیه حدود 20 میلیون آنالیز مختلف بر صدای دریافتی اعمال کنند، فاصله دور را از نزدیک تشخیص می دهند. در صورت تجویز دوگوشی، کاربر از موقعیت مکانی و فضایی خود، مثلا در آسانسور، مطلع است. همچنین احالت چشم بسته یا در اتاق تاریک جهت صدا را به راحتی تشخیص می دهد. در سمعکک های هوشمند پیشرفته کیفیت صدای تلفن و تلویزیون بالا است.

اطلاعات بیشتر

ویژگی سمعک های هوشمند

میکروفن جهت دار یا دایرکشنال، جهت حذف صداهای ناخوشایند

میکروفن جهت دار در سمعک هوشمند صدا را از روبرو به خوبی دریافت کرده و اصوات مزاحم را بسیار کم میکند. درک شنوایی بسیار بالا می رود. اما همانطور که میبینیم تعداد میکروفن ها یک عدد و سیستم درک صدا از روبروقوی است. همین مساله و همین ضعف تکنولوژی را بر آن داشت تا به فکر سمعک های فراهوشمند بیفتد. اکنون دو سه سالی است که سمعک فراهوشمند با تعداد باند بالا چند میکروفنه بودن، میکروفن چرخشی، سنسور آکوستیکی و حرکتی، سمعک هوشمند را از دایره رقابت بازار کم کم حذف می کند.

خیره اطلاعات بیمار در سمعک

در سمعک های هوشمند صفحه ای به نام ذخیره اطلاعات وجود دارد که مدت زمان استفاده کاربر در هر محیط را معلوم می کند. این صفحه به ادیولوژیست کمک بسیاری می کند برای اینه بداند سمعک بیشتر در چه محیط هایی برای کاربر لازم بوده است و یا اینکه چند ساعت در روز از سمعک استفاده کرده است.

کنترل سمعک با ریموت به جای تنظیمات دستی

در گذشته سمعک دارای تنظیمات دستی بود که کاربر اجازه داشت از آن استفاده کند، مشکل بزرگ آن دست بردن به سمت سمعک و متوجه شدن اطرافیان از اینکه شخص سمعک استفاده می کند. نکته دیگر اینکه تنظیمات دستی به یک ولوم کم و زیاد خلاصه می شد. امروزه استفاده از ریموت در سمعک های هوشمند باعث می شود که شخص بتواند جهت میکروفن را تعیین کند و یا اینکه ولوم را کم و زیاد کند. در سمعک های هوشمند پیشرفته سیستم تنظیم محیط پرسروصدا نیز به موارد تنظیمی اضافه شده است.بعدها در سمعک های فراهوشمند اپلیکیشن تنظیم سمعک در دسترس بیمار قرار گرفته و تنظیم صدا چند محیط خلوت، شلوغ، کنسرت، استادیوم و... و یا تنظیم صدای موسیقی، تلفن، تلویزیون در دسترس بیمار است.یعنی علاوه بر اینکه خود سمعک به صورت هوشمند طبق محیط اطراف صدا را تنظیم میکند، با استفاده از اپلیکیشن های موبایل سیستم رازداری استفاده از سمعک حفظ می شود و کیفیت صدا برای کاربر بالاتر می رود.

کاهش نویز ناخواسته

تعداد باند فرکانسی بالاتر از سمعک دیجیتال باعث می شود که حذف سروصدا در سمعک هوشمند بسیار قوی تر از سمعک دیجیتال باشد. همین مزیت حتی سالمندان خانه نشین را برآن می دارد که از سمعک هوشمند استفاده کنند. زیرا در هر حال حتی در محیط خانه نیزصدای نویز مانند صدای کولر، صدای ظرف و ظروف، صدای صحبت افراد با یکدیگر از فاصله دورتر وجود دارد. بنابراین توصیه ما حتی برای کسانی که به هیچ عنوان از منزل بیرون نمی روند، استفاده از سمعک هوشمند است.

در سال های بعد عدم رضایت کاربران در بعضی از محیط ها مانند پاساژ ها، شهربازی، کنسرت ها و یا مهمانی های شلوغ تکنولوژی را بر آن داشت تا به فکر سمعک های بهتر و باکیفیت تری بیفتند. یعنی سمعک هایی با تعداد باند و کانال فرکانسی بسیار زیاد و تعداد میکروفن بالاتر مورد توجه قرار گرفت. در سمعک های جدید سنسورآکوستیکی- الکتریکی در بعضی از برند ها باعث شد که در حال دویدن و یا حرکات سریع درک شنوایی بالا باشد.

کاهش نویز باد

در سمعک جدید هوشمند و یا سمعک فراهوشمند قسمتی وجود دارد که اگر شخص در محیط بادخیز زندگی کند و یا اینکه در ماشین، شیشه ی پنجره ماشین پایین باشد، درک شنوایی همچنان کیفیت خود را حفظ کند. در سمعک فراهوشمند این سیستم خیلی دقیق تر و با ظرافت بیشتر راه اندازی شده است.

سمعک هوشمند وایرلس

وایرلس در سمعک بدین معناست که دوسمعک می توانند باهم ارتباط برقرار کرده و درک شنوایی را در محیط های شلوغ و سخت شنیداری بالا ببرند. وقتی دو گوش کم شنوا یا ناشنوا باشد، بهتر و علمی تر آن است که هردوگوش سمعک داشته و از نوع وایرلس دار باشد. وایرلس در سمعک تک گوشی معنا ندارد.

سمعک هوشمند بلوتوث دار

بلوتوث در سمعک جدید بدین معناست که می تواند به بسیاری از اکسسوری ها یا لوازم جانبی های همان برند وصل شود. یعنی مثلا در برند زیمنس، سمعک 3NX می تواند به وسیله بلوتوث به Stream Line Mic وصل شود و شما با هر مدل موبایلی که داریئ صدای مخاطب و یا ویس های شبکه های اجتماعی را از داخل سمعک نزدیک پرده گوش خود به وضوح بشنوید.البته در این مثالی که زده شد اگر موبایل شما آیفون باشد بدون استفاده از اکسسوری می توانید صدا را از داخل سمعک خود بشنوید.

 
پردازش شنوایی دوگوشی

همانطور که گفتیم شنوایی دوگوشی مسلما از شنوایی یک گوشی بسیار بهتر است زیرا توانایی مغز برای کدگذاری و دریافت اطلاعات از هردو گوش بسیار بهتر و بالاتر است. همچنین از سیستم وایرلس در سمعک دوگوشی برای افزایش درک شنوایی استفاده می کنیم.

ویژگی سمعک هوشمند پیشرفته در دنیای واقعی

فرض کنید در یک محیط مهمانی که افراد همه باهم صحبت میکنند، صدای ظرف و ظروف می آید، در یک سمتی موزیک پخش می شود شخصی شما را صدا کرده و می خواهد با شما صحبت کند، اکنون سمعک هوشمند جدید و دوگوش وایرلس دار به کمک شما می آید. میکروفن های جهتدار روی لب گوینده زوم کرده، سیستم کاهش نویز سروصدا را کاهش می دهد و شما می توانید با درک شنوایی درست کلمات مخاطب خود را از دست ندهید. سیبستم تهویه هوا، برخورد ظرف و ظروف و موزیک مخل درک شنوایی شما نیست و شما با آرامش از شنیدن لذت می برید.

ویژگی سمعک هوشمند پیشرفته در دنیای واقعی

اطلاعات بیشتر

سمعک فراهوشمند ریک

سمعک پشت گوشی ظریف که رسیور آن بلندگوی چرخشی و دایرکشنال دارد و از محفظه سمعک بیرون است و داخل کانال گوش می رود، سمعک ریک نام دارد. خرید سمعک ریک یکی از بهترین خریدهای سمعک برای نیازمندان به شنیدن صدا به وسیله سمعک می باشد. زیرا دارای امکانات بسیار بیشتری نسبت به سایر سمعک ها است.
اول: اینکه تعداد میکروفن ها در این سمعک بالاتر از سمعک نامریی می باشد.
دوم: کیفیت وضوح گفتار به مراتب بالاتر است زیرا رسیور خارج از محفظه قرار دارد.
سوم: در مدل های شارژی، باتری خور و در تمام برندها یافت می شود.
همچنین، اتصال سمعک به یک سری اپلیکیشن ها جهت دسترسی به ولوم صدا در محیط های مختلف به صورت انتخابی و یا کاهش صدای وزوز به وسیله برنامه وزوز درمانی از مزایای دیگر این سمعک ها می باشد؛ هر چند که این دو ویژگی را در سمعک داخل گوشی و نامریی نیز می توانید داشته باشید.

داشتن سنسور های آکوستیکی و حرکتی از دیگر ویزگی سمعک ریک، البته در برند زیمنس می باشد. همینطور اتصال مستقیم این سمعک ها به موبایل اپل و یا اتصال آن ها به تلویزیون یا دیگر موبایل ها به وسیله اکسسوری های تلفن یا تلویزیون و شنیدن صدا از گوش مانند هندزفری از دیگر ویژگی های خارق العاده برای کم شنوایانی است که با وجود گذاشتن سمعک، به علت تخریب منطقه درک شنوایی مغز و یا میزان شدت شنوایی بالا ، می باشد.

اکنون که مزایای ابتدایی این سمعک ها را متوجه شده اید باید بر اساس بودجه و یا نیاز خود به انتخاب بهترین برند اقدام نمایید. برای کمک به انتخاب بهترین برند سمعک چند نکته را یادآوری می کنیم:

1. انتخاب سمعک شما بر اساس کشوری که زندگی می کنید باشد. یعنی خدمات تعمیر، یا تعویض قطعات در آن برند قابل انجام باشد. به علت یکسری از تحریم ها یا مشکلات در بعضی از برندها دچار اشکال است. یعنی ممکن است خود برند، برند خوبی باشد اما خدمت رسانی شرکت به علت مشکلات کشور دچار یکسری معایب است.
2. دومین موضوعی که باید مورد لحاظ قرار بدهید، اعتبار بالای شرکت و گستردگی آن شرکت در تنوع محصولات سمعک است. بعضی از شرکت ها ضعیف تر بوده و در نتیجه تنوع محصول پایینتری دارند. بنابراین شما بر اساس پولی که می دهید یکسر امکانتای که می توانستید از سمعک بگیرید، از یک شرکت محدود نمی توانید بگیرید. در اینجا این نکته را نیز مدنظر قرار دهید که در رابطه با کلینیک های غیر نماینده یا محدود همین موضوع سندیت دارد. یعنی شما در کلینیکی که نماینده ی فروش آن شرکت است مسلما کیفیت بالاتری از تجویز و یا تنظیم سمعک خواهید دید.
3. سومین موضوع، مدت تمام گارانتی های سمعک در تمام برندها همیشه یکسان است زیرا شرکت ها در حال رقابت باهم هستند. اگر در تبلیغات زمان گارانتی را متفاوت اعلام می کنند صرفا تبلیغات است و شما باید به کارت گارانتی و تاریخ درج شده روی آن دقت نمایید.
4. قیمت سمعک ریک تقریبا از سه میلیون تومان با امکانات و کیفیت محدود در برند هایی ارزانتر پیدا می شود و در برندهای بهتر و با امکانات بالا، قیمت سمعک هر گوش تا پانزده میلیون تومان نیز می رسد.
5. همچنین در این مدل سمعک ها سمعک کراس موجود است. یعنی افرادی که یک گو.ش کاملا ناشنوا دراند و گوش دیگرشان بین 30 تا 60 درصد کم شنوایی دارند می توانند با استفاده از دو سمعک کیفیت نرمال شنوایی را در دو گوش احساس کنند و با گوش کاملا ناشنوای خود به تلفن هایشان پاسخ دهند و دیگر صدا در گوششان نلرزد و یا کیفیت درک صدا در گوش کاملا ناشنوا پایین نباشد. برای در ک این مدل صدا شما می توئانید با مرکز شنوایی سمعک برتر تماس بگیرید و با هماهنگی این فرم از شنیدن را تست نمایید. برای بسیاری از بیماران بسیار هیجان انگیز است که بار اول این مدل احساس و تجربه می کند.
6. کلینیک تخصصی سمعک برتر با بالاترین کیفیت بهترین انتخاب را در زمینه استفاده شما از سمعک و نهایت دقت را برای انتخاب سمعک لحاظ می کند. خرید سمعک خود را حتما به عهده کارشناس سمعک با توجه به مشکل خود بسپارید. فقط کافیست نیاز های خود را برای شنیدن به کارشناس مربوطه اعلام کنید، همچنین امکانات جدید سمعک ها را از مرکز شنوایی سمعک برتر بخواهید تا بر اساس بودجه شما از برندهای معتبر با خدمات دهی خوب، برند و مدل سمعک شما را انتخاب کنند.

ادامه مطلب

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک برتر محفوظ می‌باشد.
طراحی وب
همین الان تماس بگیرید