خرید باتری سمعک
سمعک یک دستگاه الکترونیکی کوچک اما پیشرفته است که از طریق تقویت صدا، به بهبود عملکرد شنوایی در افراد کمشنوا و یا حتی ناشنوا کمک میکند. این دستگاه کوچک از سه قسمت میکروفون، تقویت کننده و رسیور تشکیل شده و در بسیاری از کشورها، جزو لوازم پزشکی دسته بندی میشود.
همه سمعکها با باتری کار میکنند که این باتری میتواند از نوع یکبار مصرف و یا قابل شارژ باشد. اینکه باتری یکبار مصرف بهتر است یا شارژی، کاملاً به اینکه کاربر با کدام نوع باتری سمعک راحتتر است، بستگی دارد. اما لازم است بدانید طول عمر باتری یکبار مصرف سمعک، به اندازه باتری و نوع تکنولوژی ساخت سمعک وابسته است. اما به طور کلی باتریهای کوچک، طول عمر کوتاهتر و باتریهای بزرگتر طول عمر بلندتری دارند و میانگین طول عمر باتری سمعک بین 5 تا 20 روز است.
در این مطلب میخواهیم شما را با انواع باتری سمعک آشنا کنیم. پس اگر قصد خرید باتری سمعک را دارید، خواندن این مقاله را از دست ندهید و برای کسب اطلاعات بیشتر و قیمت انواع سمعک با کلینیک سمعک برتر تماس بگیرید، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
در چه صورت به سمعک نیاز دارید؟
اشاره کردیم که سمعک برای تقویت صدا برای افراد کمشنوا و نا شنوا یک وسیله کاملاً کاربردی است. حال شاید برایتان سوال باشد که در چه صورتی به سمعک نیاز دارم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم در صورت مشاهده علائمی که در ادامه برای شما بیان میکنیم، بدانید که به سمعک نیاز دارید. علائم کمشنوایی:
- به راحتی با دیگران تعامل برقرار نمیکنید چون به راحتی قادر به گفتگو و در ک سخنان آنها نیستید.
- به دلیل سنگین بودن گوش و مشکل شنوایی در انزوا هستید و از فعالیتهای اجتماعی کنارهگیری میکنید.
- وقتی با در یک جمع در حال گفتگو هستید، برای دنبال کردن صدا و پیدا کردن فردی که سخن میگوید دچار مشکل میشوید.
- با صدای بلندتر از حالت معمولی صحبت میکنید.
- از دیگران میخواهید حرفهای خود را چند بار با صدای بلند برای شما تکرار کنند.
- همسایهها و یا خانواده شما از صدای بلند تلویزیون و رادیو شکایت دارند.
- صدای فردی که فاصله کمی با شما دارد را به سختی میشنوید و تصور میکنید او در حال زمزمه است در حالیکه اینطور نیست.
- درک واضحی از کلماتی که موقع حرف زدن با شما گفته میشود ندارید و سعی میکنید لب خوانی کنید.
اگر هریک از این موارد را حس کردید؛ بهتر است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید تا گوش شما را معاینه کند و در صورت ابتلاء به کمشنوایی، سمعک مورد نیازتان را به شما معرفی نماید.
اکثر مردم تصور میکنند که کم شنوایی مربوط به میزان بلندی صدا است، در حالی که کم شنوایی لزوماً مرتبط به درجه صدا نیست، گاهی اوقات شما صدا را میشنوید، اما فقط یک صدای مبهم میشنوید، بلکه گفتار و کلمات را به وضوح درک نمیکنید. به عبارت دیگر متوجه نمیشوید چه میگویند. بسته به نوع کم شنوایی، ممکن است در فرکانسهای بالا، حروفی که تلفظ مشابه دارند (مثل س و ش) را از هم تشخیص ندهید. یا اینکه حس میکنید افراد در حال نجوا و زمزمه هستند، در حالیکه این طور نیست.
در یک کلام اگر ناتوانی شما در درک گفتار به مرحلهای رسیده است که ترجیح میدهید با دیگران گفتگو نکنید و دیگر مانند گذشته از معاشرت با دیگران و دیدن برنامههای تلویزیون لذت نمیبرید؛ وقت آن رسیده که از سمعک استفاده کنید.
به یاد داشته باشید که فکر کردن به یک سری تصورات قدیمی و منسوخ شده درباره سمعک و نظر دیگران درباره استفاده از سمعک، شما را از خرید سمعک و ارتباط با انسانهای دیگر محروم نکند!
مراحل تجویز سمعک برای افراد کم شنوا
شاید برایتان سوال باشد که چه مراحلی را باید برای تجویز سمعک مناسب، طی کنید؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم برای تجویز سمعک، چهار مرحله پیش روی شماست که در ادامه هر یک از این مراحل را برای شما توضیح میدهیم:
- شنوایی سنجی و معاینه اولیه گوش
اولین مرحله برای تجویز سمعک، معاینه گوش و انجام تست شنوایی سنجی است. در این مرحله میبایست بیمار یا همراه او شرح حال کاملی از وضعیت شنواییاش در اختیار پزشک شنوایی شناس قرار دهد، سپس پزشک با معاینه گوش، نوع و میزان کم شنوایی را با تست درک گفتار بیمار، بررسی میکند. در نهایت درباره وضعیت کم شنوایی بیمار، تاثیر آن روی سبک زندگی وروابط و تعاملات او با دیگر افراد، توضیحاتی میدهد.
- مشاوره انتخاب سمعک
پس از معاینه گوش و تعیین وضعیت کم شنوایی با استفاده از آزمونهای خاصی که نقش مهمی در انتخاب سمعک دارند، شنوایی شناس بر اساس نوع کم شنوایی، میزان شنوایی و سمعکی که میتواند نیاز شما را برطرف نماید، به شما مشاوره میدهد.
در فرآیند مشاوره، سوالاتی از شما درباره سبک زندگی، انتظاراتی که از سمعک دارید، شکل و ظاهر سمعک و بودجه ای که برای خرید سمعک در نظر گرفته اید، از شما پرسیده میشود. همچنین اگر تحت پوشش بیمه باشید، برندهایی از سمعک که مورد تایید بیمه شماست مدارکی که باید به بیمه ارائه دهید تا بتوانید از کمک هزینههای آن استفاده توضیحاتی داده میشود.
در نهایت با در نظر گرفتن تمامی موارد فوق، میزان و علت کم شنوایی، راحتی شما به عنوان کاربر سمعک و سبک زندگی و بودجه شما، یک یا چند سعمک، به عنوان بهترین سمعکهایی که میتواند مشکل کم شنوایی شما را بهبود دهد، به شما پیشنهاد میشود.
- قالبگیری از گوش بیمار
برای تهیه اغلب سمعکها، لازم است ابتدا از گوش بیمار قالب گیری شود. این کار در صورت نیاز و صلاح دید پزشک، میتواند در همان جلسه مشاوره، توسط شنوایی شناس انجام شود. فراموش نکنید که قالبگیری از گوش، یکی از مراحل مهم و اساسی در تجویز سمعک است و اگر فرآیند قالب گیری به درستی انجام نشود؛ سمعک برای شما کارایی و مطلوبیت لازم را نخواهد داشت.
- تنظیم سمعک برای بیمار
پس از اینکه معاینات و تستهای گفته شده در بخشهای قبل انجام شد و سمعک مورد تایید پزشک برای شما مشخص شد، لازم است سمعک برای بیمار تنظیم و به او تحویل داده شود. برای این کار، ابتدا بررسی میشود که سمعک داخل گوش بیمار قرار میگیرد یا پشت گوش؟ به یاد داشته باشید که شما به عنوان بیمار نباید هنگام استفاده از سمعک و قرار گیری آن روی گوشتان، احساس ناراحتی کنید. سپس سمعک بر اساس نیازهای شنیداری و میزان کم شنوایی شما، تنظیم میشود.
همچنین نحوه استفاده و نکاتی برای نگهداری، شارژ باتری سمعک و شرایط گارانتی آن به طور کامل توضیح داده میشود. در این جلسه پزشک فرصت کافی را به شما میدهد تا نحوه گذاشتن و برداشتن سمعک را به خوبی تمرین کنید و نحوه تعویض باتری سمعک را یاد بگیرید.
فراموش نکنید که حداقل چند روز طول میکشد که به مکانیزم عملکرد سمعک عادت کنید. توصیه میشود در چند روز ابتدایی استفاده از سمعک، عملکرد آن را در محیطهای مختلف تست کنید و در صورت نیاز برای تنظیم مجدد سمعک به شنوایی شناس مراجعه نمایید. معمولاً تنظیم سمعک یک یا دو جلسه برای بیمار زمان میبرد. پس از طی این جلسات، بهتر است سالی یکبار برای بررسی وضعیت شنوایی و سمعکتان، به شنوایی شناس مراجعه نمایید.
انواع باتری سمعک
تا به اینجا درباره سمعک و دلیل نیاز شما به آن صحبت کردیم. اگر کم شنوایی شما طوری باشد که پزشک برایتان سمعک تجویز کند، باید بدانید که یکی از لوازم مصرفی مهم که سمعک به کمک آن کار میکند، باتری سمعک است. برای خرید باتری سمعک، باید از ابتدا انواع باتری را بشناسید و مشخصات فنی آن ها را به خوبی بدانید. در ادامه انواع باتری سمعک را به شما معرفی میکنیم. به طور کلی باتری سمعک در چهار سایز تولید میشود:
- باتری سمعک سایز 10 (زرد رنگ)
- سایز 312 (قهوهای رنگ)
- باتری سمعک سایز 13 (نارنجی رنگ)
- سایز 675 (آبی رنگ)
هر بسته باتری، شامل 6 عدد باتری هست و لازم است بدانید سایز باتری در قیمت آن تاثیر گذار نیست و هرچهار سایز باتری سمعک، یکسانی دارند. بهعنوان نمونه، قیمت باتری سمعک ریواک سایز 10 با باتری سمعک ریواک سایز 13 یکسان است. تنها چیزی که میتواند در قمیت باتری سمعک تفاوت ایجاد کند، تکنولوژی به کار رفته و برند تولید کننده آن است.
شاید برایتان سوال باشد که عمر باتری های سمعک چه تفاوتی با هم دارند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که با توجه به مدل و تکنولوژی به کار رفته در طراحی و تولید باتری سمعک، باتری ها طول عمر متفاوتی دارند.
سایزهای باتری سمعک
در حال حاضر سمعکهای مختلفی با اندازههای متنوع در بازار موجود است. لازم است بدانید سمعکهای بزرگتر، باتری بزرگتری نیاز دارند. همچنین اگر شدت کم شنوایی یک فرد زیاد باشد، سمعک قوی تری نیاز دارد و باتری بزرگتری لازم است.
به طور کلی سمعکهای موجود در بازار پنج سایز دارند که به ترتیب کوچک به بزرگ به ترتیب زیر است که برای سهولت در بخاطر سپردن بیماران، با رنگ بندی، کدگذاری شده اند:
- باتری سمعک سایز 5 – برچسب قرمز
- باتری سمعک سایز 10 – برچسب زرد
- باتری سمعک سایز 312 – برچسب قهوهای
- باتری سمعک سایز 13 – برچسب نارنجی
- باتری سمعک سایز 675 – برچسب آبی
سایز 5، معمولاً به ندرت استفاده میشود و اکثر باتری ها برای سمعکهای داخل گوشی، سایز ۳۱۲ یا ۱۳هستند. سمعکهای نامریی سایز ۱۰، پشت گوشی سایز ۱۳ یا ۳۱۲ و سمعکهای سوپر پاور پشت گوشی سایز ۶۷۵ است.
برندهای باتری سمعک
اکنون، در ایران شناخته شده ترین برندهای باتری سمعک، ریواک و زیمنس یا همان سمعک سیگنیا هستند. البته کمپانیهای دیگری مانند اتیکن، برنافن، سونیک و ویدکس نیز با برند خودشان باتری سمعک به بازار عرضه کردهاند، اما صرف نظر از نام برند باتری، اکثر باتریهای سمعک موجود در بازار، توسط تولید کنندگان بزرگ لوازم الکترونیکی ساخته شدهاند.
باتری سمعک ریواک
کمپانی ریواک یکی از بزرگترین و اصلیترین تولیدکنندگان باتری سمعک در دنیاست. باتری سمعک ریواک در مقایسه با برندهای دیگر، دوام و کیفیت بالاتری دارد و همین موضوع باعث محبوبیت این برند در بین برندهای باتری موجود در بازار شده است. باتریهای تولید شده توسط این شرکت طوری طراحی شده اند که حتی در پر مصرف ترین سمعکها نیز عملکرد مناسبی داشته باشند. همچنین در طول مدت استفاده از سمعک از شروع تا پایان عمر باتری، کیفیت ثابت و یکسانی را ارائه میدهند.
کسانی که سمعک استفاده میکنند میدانند که عمر مفید باتری یک فاکتور بسیار تاثیرگذار در انتخاب باتری سمعک است، چراکه سمعکهای باتری خور، نیاز دارند که به طور مرتب باتری را تعویض کنند. از این رو یک باتری با کیفیت میتواند یک خرید اقتصادی باشد.
به عنوان مثال سمعک نامرئی به دلیل کوچک بودن اندازه سمعک، از باتری با سایز کوچک یعنی سایز ۱۰ تغذیه میکنند. بنابراین اگر سمعک با قدرت زیادی کار کند، ممکن است هر ۳ روز یکبار نیاز به تعویض باتری داشته باشید اما باتری سمعک ریواک برای این سمعک نامرئی نیز حدود ۵ روز عمر مفید دارد!
انواع باتری سمعک ریواک
باتری سمعک ریواک در 4 سایز تولید میشود:
- باتری سمعک ریواک سایز 10: برای سمعک نامرئی و ریک یا رایت مناسب است. عمر این باتری معمولاً بین 5 تا 8 روز است.
- باتری سمعک ریواک سایز 312: برای سمعکهای داخل گوشی، پشت گوشی مینی و ریک یا رایت مناسب است. عمر این باتری معمولاً بین 7 تا 10 روز است.
- باتری سمعک ریواک سایز 13: برای سمعکهای داخل گوشی، پشت گوشی و ریک یا رایت مناسب است. عمر این باتری معمولاً بین 10 تا 15 روز است.
- باتری سمعک ریواک سایز 675: برای سمعکهای پشت گوشی مناسب است. عمر این باتری معمولاً بین 10 تا 15 روز است.
قیمت باتری سمعک Rayovac
اشاره کردیم که باتری ریواک، یک باتری کاملاً اقتصادی است چراکه عمر مفید بالایی دارد. از این رو در بازار بین کاربران سمعک محبوب است و تقاضای زیادی برای آن وجود دارد. قیمت باتری بر اساس نوسات قیمت ارز، کمی متغیر است برای اطلاع از قیمت دقیق باتری سمعک Rayovac میتوانید با کلینیک سمعک برتر تماس بگیرید.
نمایندگی باتری سمعک ریواک
گفتیم که باتری سمعک یک قطعه مصرفی است که به طور مداوم باید خریداری شود. بخش زیادی از عملکرد سمعک به باتری آن مربوط میشود. پس بهتر است باتری سمعک را از یک مرکز معتبر خریداری نمایید. بهترین مرکز برای خرید باتری ریواک، نمایندگی باتری سمعک ریواک است که میتوانید از آن هر تعداد باتری که مورد نیاز شماست را تهیه نمایید.
مرکز سمعک برتر یکی از نمایندگیهای باتری سمعک ریواک در تهران است که در این مرکز، انواع باتریهای برند انگلیسی Rayovac عرضه میشود. برای تهیه باتری مورد نیاز خود فقط یک تماس با سمعک برتر کافیست. همکاران ما سایز و مشخصات باتری مورد نیاز شما، آن را در اختیار شما قرار میدهند. توجه داشته باشید که بر اساس نیاز خود، حداکثر به اندازه دو سال باتری تهیه نمایید.
باطری سمعک زیمنس
سمعک زیمنس آلمان که معمولاً آن را به نام سمعک سیگنیا میشناسند، از دیگر برندهای خوب سمعک در حال حاضر است. اگر چه باتری سمعک سیگنیا برای سمعکهای همین برند ساخته و طراحی شدهاند، اما سازگاری مناسبی با سمعکهای برندهای دیگر نیز دارند. باتریهای این برند برای سمعکهای داخل گوشی و پست گوشی در بازار موجود است و برای اطمینیان از اصل بودن برند سمعک باید نام زیمنس یا سیگنیا بر روی بسته باتری، درج شده باشد.
کلینیک سمعک برتر به عنوان نماینده برند باتری سمعک سیگنیا، آماده ارائه انواع سایزهای باتری این برند به شما عزیزان است. کافیست یک تماس با این مرکز داشته باشید و سایز و مشخصات باتری مورد نظر خود را در اختیار همکاران ما قرار دهید.
قیمت باتری سمعک سیگنیا
باتری سمعک سیگنیا نیز به دلیل کیفیت خوب و طول عمر مفید آن، از محبوبیت زیادی در بین کاربران سمعک برخوردار است و متقاضیان زیادی دارد. از آنجایی که این باتری تولید کشور آلمان است و وارداتی میباشد، قیمت باتری سمعک سیگنیا تابع تغییرات قیمت ارز است. بنابراین برای دانستن قیمت دقیق باتری سمعک بهتر است با مرکز سمعک برتر تماس بگیرید.
نمایندگی باتری سمعک سیگنیا
همنطور که میدانید باتری سمعک یک قطعه مصرفی است که به طور مداوم باید تهیه شود و بخش زیادی از عملکرد سمعک، به باتری آن مربوط میشود. پس لازم است باتری سمعک را از یک مرکز معتبر خریداری نمایید. بهترین مرکز برای خرید باتری سیگنیا، نمایندگی باتری سمعک سیگنیا است که میتوانید از آن هر تعداد باتری که مورد نیاز شماست را تهیه نمایید.
مرکز سمعک برتر، نمایندگی باتری سمعک سیگنیا در تهران است که در این مرکز، انواع باتریهای برند آلمانی زیمنس یا همان سیگنیا عرضه میشود. برای خرید باتری سمعک در تهران فقط یک تماس با سمعک برتر کافیست. همکاران ما سایز و مشخصات باتری مورد نیاز شما، آن را در اختیار شما قرار میدهند. توجه داشته باشید که بر اساس نیاز خود، حداکثر به اندازه دو سال باتری تهیه نمایید.
دستگاه شارژ باتری سمعک
سمعکهای موجود در بازار به طور کلی دو دسته هستند:
- سمعک باتری خور
- سمعک شارژی
سمعک باتری خور، همانطور که از نامش پیداست، برای تامین انرژی مورد نیاز خود از باتری تغذیه میکند. باتری این نوع سمعکها قابل شارژ نیست و یکبار مصرف است. در مقابل سمعکهای شارژی میتوانند در صورت خالی شدن شارژ باتری، به طور مجدد شارژ شوند و کار کنند. از این رو دستگاه شارژ باتری سمعک برای این نوع سمعکها کاربرد دارد. در واقع اگر میخواهید باتری سمعک شما قابل شارژ باشد، باید در ابتدا سمعکی انتخاب کنید که باتری آن قابلیت شارژ مجدد داشته باشد، در غیر این صورت نمیتوانید باتری سمعک خود را شارژ کنید.
نحوه استفاده از باتری سمعک
تا به اینجای کار برای شما درباره انواع باتری سمعک و سایز آنها صحبت کردیم، در این بخش میخواهیم نکاتی را به شما آموزش دهیم که هم با نحوه کارکرد باتری سمعک آشنا شوید و هم با به کارگیری این نکات، سمعک شما کارایی بیشتری داشته باشد.
- بعد از برداشتن روکش باتری و قبل از اینکه آن را درون سمعک قرار دهید، اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه باتری در معرض هوای باز قرار گیرد، این کار عمر مفید باتری را به مدت چند ساعت افزایش میدهد.
- هنگامی که برچسب سمعک برداشته شود، باتری در حالت فعال باقی میماند تا هنگامی که انرژی آن تخلیه شود، توجه داشته باشید که گذاشتن مجدد برچسب روی باتری، باعث متوقف شدن فعالیت باتری نمیشود.
- قبل از خواب، سمعک را از گوش خود خارج کنید و درب باتری را بگذارید تا باتری بی جهت مصرف نشود.
- اگر مدت زیادی از سمعک استفاده نمیکنید، باتری را از سمعک خارج کنید تا سولفاته نشود.
- در نظر داشته باشید که سایز باتری هر سمعک، مخصوص خود آن سمعک است. پس از قرار دادن باتری کوچکتر یا بزرگتر در درب باتری، خود داری کنید.
- باتری را دور از دسترس کودکان نگه دارید.
- توجه داشته باشید که هر باتری تاریخ انقضای مشخصی دارد، از قرار دادن باتری تاریخ گذشته در سمعک جداً خودداری کنید.
باتری سمعک را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نگهداری از باتری سمعک در یخچال توصیه نمیشود، به علت اینکه ممکن است باعث تقطیر سطح زیر برچسب شود و طول عمر باتری را کاهش دهد.
طول عمر باتری سمعک
باتری سمعک برای استفاده 16 ساعت در روز طراحی شده و بر این اساس بین 5 الی 20 روز دوام دارد. به عنوام یک اصل میتوان گفت طول عمر باتری سمعک به نوع باتری، اندازه باتری و میزان مصرف شما در طول روز دارد. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری دارند و در مقابل باتری هایی با سایز بزرگتر، طول عمر بیشتری دارند.
اگر طول عمر باتری سمعک شما از حد معمول کوتاهتر است، باید بررسی کنید شاید سمعک شما عیب داشته باشد. در چنین شرایطی توصیه میشود به شنوایی شناس مراجعه کنید تا سمعک و باتری آن را بررسی نماید که از درستی عملکرد آن مطمئن شوید.
چگونه طول عمر باتری سمعکها بیشتر میشود؟
شاید برایتان سوال باشد که چگونه ممکن است باتری سمعک طول عمر بیشتری داشته باشد؟ این سوال بسیاری از کاربران سمعک است. در پاسخ به این سوال باید بگوییم اگر چه راهکار قطعی برای افزایش طول عمر باتری وجود ندارد و هر باتری تا حدی که انرژی در آن است، کار میکند، اما با رعایت برخی نکات میتوانید از حداکثر انرژی موجود در باتری سمعک استفاده کنید و از هدر رفت انرژی آن جلوگیری نمایید.
- در هنگام شب که از سمعک استفاده نمیکنید، درب آن را باز بگذارید تا رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود و انرژی موجود در باتری هدر نرود.
- محیط های گرم و مرطوب، باعث کوتاه تر شدن عمر مفید باتری میشود؛ از این رو باتری سمعک را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- باتری سمعک را بدون بستهبندی، در جیب شلوار، کیف پول، کیف دسته و کوله پشتی نگذارید.
- باتری سمعک را در کنار لوازم باتری خور مثل ساعت مچی، اشیار فلزی، سکه و کلید قرار ندهید چرا که باعث اتصال کوتاه باتری سمعک میشوند.
- مراقب باشید به سمعک ضربه وارد نشود.
- باتری سمعک را از مراکز معتبر مانند کلینیک های شنوایی شناسی تهیه کنید و از خرید باتری های بی کیفیت و ارزان خودداری کنید.
- هرگز از باطری ساعت، برای سمعک استفاده نکنید، استفاده از باطری ساعت باعث خراب شدن سمعک میشود.
- هر باتری را همان وقتی که لازم دارید باز کنید و از باز کردن برچسب باتری سمعک در صورتی که نمیخواهید از آن استفاده کنید، خودداری کنید.
به یاد داشته باشید که در هنگام خرید باتری سمعک حتماً به تاریخ تولید و تاریخ انقضای آن دقت کنید. فراموش نکنید که برند های مختلف باتری، بین ۲ تا ۴ سال پس از تولید، حتی اگر مورد استفاده قرار نگیرند باتری تخلیه شده و کاربرد نخواهد داشت. لذا بهتر است از باتری هایی خریداری کنید که مدت زمان زیادی از تاریخ تولید آنها نگذشته باشد. همچنین باتری خریداری کنید که حداقل یک سال به تاریخ انقضای آن باقی مانده باشد.
سمعک بدون باتری بهتر است یا قابل شارژ؟
بسیاری از کاربران سمعک در همگام خرید با این دغدغه مواجه هستند که آیا خرید سمعک های باتری خور بهتر است یا خرید سمعک شارژی؟
باید بگوییم هرچند این دغدغه کاملاً به جاست اما دقت داشته باشید که هم سمعکهای شارژی و هم سمعکهای باتری خور؛ توسط برندهای معتبری در سراسر دنیا تولید شده اند و کاربران راضی بسیاری دارند. برای استفاده از سمعکهای شارژی به جای استفاده از باتری، باید آنها را شارژ کنید. به این صورت سمعک شارژ شده تا مدت زمان معینی قابل استفاده است. مجدداً برای استفاده، باید سمعک را در جعبه مخصوص شارژ قرار دهید تا به صورت اتوماتیک شارژ شود. سمعک باتری خور و سمعک شارژی کمی در قیمت با هم تفاوت دارند و سمعکهای شارژی معمولاً کمی گرانتر هستند، وگرنه عملکرد آنها باهم تفاوتی ندارد.
از مهمترین کمپانیهایی که این سمعکهای شارژی را تولید میکنند میتوان به شرکت سمعک زیمنس آلمان، سمعک اتیکن دانمارک، سمعک فوناک سوئیس، سمعک استارکی آمریکا اشاره کرد.
از کجا باتری سمعک بخرم؟
یکی از سوالاتی که بسیاری از افرادی سمعک برای آنها تجویز شده است، این است که سمعک خوب از کجا بخرم؟ با توجه به تنوع سمعکهای موجود در بازار، بهتر است از یک مرکز معتبر که سمعک و باتری سمعک اصل و اورجینال عرضه میکند، سمعک و باتری سمعک مورد نیاز خود را به تعداد کافی تهیه نمایید. توجه داشته باشید که تاریخ مصرف یا همان تاریخ انقضای باتری سمعک بین 2 تا 4 سال پس از تاریخ تولید است. فراموش نکنید که هرچه مدت زمان کمتری از تاریخ تولید باتری گذشته باشد و در شرایط مناسبتری نگهداری شده باشد، طول عمر باتری بیشتر میباشد.
مرکز سمعک برتر یکی از مراکز معتبر فروش باتری سمعک است که میتوانید از این مرکز بدون نگرانی از اصل بودن کالا، خرید عمده باتری سمعک را به راحتی انجام دهید و باتری مورد نظر خود را به تعداد کافی تهیه فرمایید. در این مرکز امکان خرید اینترنتی باتری سمعک و نیز امکان خرید حضوری و ارسال سمعک برای کاربران در تهران و شهرستان فراهم شده است.
مزایای خرید باتری سمعک از سمعک برتر
به پشتوانه سالها حضور موفق در حوزه فروش و پشتیبانی از انواع برندهای باتری سمعک و لوازم شنوایی توانستهایم رضایت مشتریان بسیاری را جلب نماییم. مشتریان ما دلیل انتخاب سمعک برتر را موارد زیر دانستهاند:
- ارائه مشاوره رایگان و پیشنهاد بهترین باتری سمعک با توجه به نیاز مشتری
- برخورداری از تیم تخصصی مجرب و متعهد در آموزش و پشتیبانی از انواع باتری سمعک
- ضمانت اصل بودن کالا و به روز بودن باتری سمعک و لوازم جانبی شنوایی
- سال ها تجربه موفق در زمینه فروش تجهیزات شنوایی و تقویت صدا
سوالات متداول کاربران برای خرید باتری سمعک
- باتری سمعک معمولاً چند روز عمر میکند؟اینکه باتری سمعک چند روز عمر میکند، به تکنولوژی به کار رفته در ساخت باتری، نوع و ظرفیت داخلی باتری، نحوه و ساعات استفاد از باتری و میزان پخش صدا از تلفن همراه و سایر دستگاههای صوتی بستگی دارد. با در نظر گرفتن همه این موارد، به طور میانگین باتری سمعک باتری سمعک بین 5 تا 15 روز عمر میکند.
- چگونه تشخیص بدهیم وقت تعویض باتری فرا رسیده است؟اگر کیفیت صدایی که با استفاده از سمعک میشنوید، نامناسب شده یا برای شنیدن صدا لازم است ولوم سمعک را بیشتر کنید، باتری سمعک را تعویض نمایید. همچنین بعضی سمعک ها هنگام ضعیف شدن باتری، شروع به بوق زدن میکنند، اگر صدای بوق سمعک را شنیدید، باتری را عوض کنید.
- چگونه میتوانم عمر باتری سمعک را بیشتر کنم؟
- وقتی از سمعک استفاده نمیکنید، مطمئن شوید که سمعک خاموش است.
- اگر به مدت طولانی از سمعک استفاده نمیکنید، باتری را از داخل سمعک خارج کنید.
- باتری سمعک را در دمای معمولی اتاق و دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
- شبها درب باتری سمعک را کاملاً باز کنید تا رطوبت موجود در آن تبخیر شود.
- برچسب روی باتری چه کاری انجام میدهد؟برچسب باتری، از ورود اکسیژن هوا به داخل باتری جلوگیری میکند، اگر باتری در معرض هوای باز قرار بگیرد، فعال شده و تخلیه انرژی آن به طور خودکار شروع میشود. پس دقت کنید فقط زمانی که قرار است از باتری سمعک استفاده کنید، برچسب آن را بردارید.
- چرا باید بعد از برداشتن برچسب باتری سمعک، آن را در هوای باز قرار دهیم؟باتری سمعک برای شروع به کار، به اکسیژن هوا نیاز دارد و بدون اکسیژن نمیتواند کار کند. به همین منظور توصیه میشود پس از باز کردن برچسب، دو دقیقه صبر کنید تا اکسیژن کافی به سمعک برسد. در غیر این صورت ممکن است باتری عملکرد مطلوب برای تقویت صدا را نداشته باشد.
جمع بندی و سخن پایانی درباره خرید باتری سمعک
در این مطلب درباره انواع باتری سمعک و برندهای معتبر آن صحبت کردیم. اشاره کردیم که برای نگهداری از سمعک چه نکاتی را باید رعایت نمایید و چگونه میتوانید طول عمر باتری سمعک خود را افزایش بدهید و حداکثر انرژی آن استفاده نمایید. امیدواریم با خواندن این مطلب اطلاعات مفیدی را درباره باتری سمعک و خرید باتری سمعک، به دست آورده باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان میتوانید با همکاران ما در مرکز سمعک برتر در ارتباط باشید.
بیشتر بخوانید: