سمعک فروشی در قلهک
سمعکها توسط کمپانیهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. در نظر بگیرید چون هر کمپانی یک نمایندگی دارد، دسترسی به انواع سمعک به صورت یکجا امکان پذیر نیست؛ اما کلینیک سمعک برتر که یک سمعک فروشی در قلهک میباشد، با توجه به نیاز مردم سعی کرده تعدادی از انواع مختلف سمعک را جمعآوری کند و در دسترس مردم قرار دهد.
دلایل زیادی وجود دارد که باعث میشود فرد شاخص شنوایی خود را از دست بدهد. به عنوان مثال افرادی از بدو تولد فاقد ویژگی شنیدن اصوات هستند؛ یا برخی اوقات ممکن است در اثر ضربه خوردن جمجمه مخصوصاً بخش پسسری شنوایی از دست برود. همچنین قرار گرفتن در محیطهای شلوغ به مدت طولانی نیز در از دست رفتن خصیصه شنوایی تاثیر دارد.
چه زمانی به سمعک احتیاج پیدا می کنیم؟
معمولا افراد زیادی با این سوال موجه میشوند. جهت پاسخگویی به این سوال و شفاف سازی زمان خرید سمعک به نکاتی که در ادامه توضیح خواهیم داد توجه فرمایید. همانطور که اشاره کردیم عوامل مختلفی باعث از بین رفتن یا کاهش ویژگی شنوایی خواهد شد.
- آبله مرغان: یکی از مهمترین دلایل کاهش شنوایی مبتلا شدن به برخی از بیماریها است.
- سیتومگالو ویروس
- مننژیت: اگر فرد به مننژیت مبتلا شود احتمال دارد که شنوایی خود را از دست بدهد؛ زیرا بخشی از شنوایی مربوط به سلولهای قشر خاکستری مخ و تجزیه و تحلیل آنها است. پس اگر این بخش در اثر مننژیت آسیب ببیند قطعا توانایی شنیداری نیز آسیب خواهد دید.
- اوریون: یکی دیگر از بیماریهای مخرب بخش شنیداری اوریون است.
- داسی بودن سلولهای خونی تاثیر چشمگیری در دامنه شنیداری فرد دارد.
- سیفلیس
- دیابت: به طور کلی افرادی که به دیابت مبتلا هستند مقداری از قدرت شنوایی خود را از دست میدهند.
- کم کار بودن تیروئید
- استنشاق دود سیگار باعث میشود که قدرت شنوایی کاهش یابد؛ چرا که این دود از ناحیه حلق و بینی به پرده گوشها آسیب میزند.
- آرتروز
- سرطان: برخی اوقات فرد در اثر ابتلا به سرطان امکان دارد که شنوایی خود را از دست بدهد.
نکته: گوش دارای ریزترین و ظریفترین استخوان بدن است. اگر آسیبی به این استخوانها وارد شود احتمال از دست رفتن شنوایی وجود دارد. همچنین هر عاملی که بر روی پرده گوش، گوش میانی یا گوش داخلی اثر بگذارد ممکن است موجب کم شنوایی یا ناشنوایی شود؛ بنابراین از هر عاملی که ممکن است به این اندام اسیب برساند، دوری کنید.
تفاوت کم شنوایی و ناشنوایی در چیست؟
شنوایی دارای سطوح مختلفی است. زمانی که گوش یا بخش پس سری و قشر مخ نتوانند صداها را به درستی تشخیص و تحلیل کنند فرد دچار کم شنوایی شده است. در نظر داشته باشید زمانی که فرد کم شنوا باشد قادر به تشخیص درست صداهای کم و پچپچ وار نیست یا در جمع به درستی نمیتواند اصوات را از یکدیگر تمیز دهد.
از اینرو با خرید سمعک مرغوب با دامنه شنیداری مناسب و شخصی سازی شده این مشکل را حل خواهند کرد. کلینیک سمعک برتر در قلهک با موجود کردن تمامی سمعکها به افراد کم شنوا در تهیه این محصول کمک شایانی کرده است. متاسفانه اشخاصی که به طور کامل ناشنوا هستند حتی با خرید سمعک و تقویت صدا نیز همچنان قادر به شنیدن اصوات نخواهد بود.
نکته: اگر ناشنوایی فرد ناشی از مشکلات گوش داخلی باشد ممکن است با عملهای جراحی پیشرفته این مشکل رفع شود.
معرفی انواع سمعک
چون شرکتهای تولیدکننده متفاوتی در حال ساخت سمعک هستند این کالا در انواع مختلفی دسته بندی شده است. به عنوان مثال از لحاظ تکنولوژی به چهار گروه پایه، متوسط، پیشرفته و عالی تقسیم شده است. از نظر اشکال ظاهری نیز در دو دسته سمعک پشت گوش و سمعک داخل گوش نیز قابل خرید است.
- سمعک پشت گوش: این نوع سمعکها در پشت گوش قرار خواهند گرفت و باعث تقویت صدا و سپس انتقال آن به داخل گوش میشوند.
- سمعک داخل گوش: این کالا خود نیز دارای چهار دسته متفاوت است. اولین مورد آن شامل سمعک نامرئی است که در داخل مجرای گوش خارجی جایگذاری میشود و دیگران قادر به دیدن آن نخواهند بود. دومین مورد نیز در داخل مجرای گوش خارجی قرار میگیرد اما کمابیش افراد میتوانند آن را ببینند. سومین مورد در مجرای گوش و قسمت تحتانی صدف گوش قرار داده میشود. چهارمین گزینه از سمعک داخل گوش در مجرای گوش خارجی و بخشی از لاله گوش تعبیه میشود.
چرا پیدا کردن یک سمعک مناسب سخت است؟
پیشتر نیز اشاره کردیم که سمعکها در انواع مختلفی در بازار وجود دارد که هر کدام ویژگی منحصر به فردی را پوشش دادهاند. متاسفانه زمانی که یک فرد کم شنوا تصمیم میگیرد محصول مرغوبی تهیه کند با دیدن این طیف وسیع از کالاها دچار سردرگمی خواهد شد. فروشگاه سمعک فروشی در قلهک جهت کمک به مشتریان خود ویژگی یک محصول استاندارد را بدین شکل برای آنها شرح خواهد داد.
- نامرئی بودن: معمولا افراد کم شنوا تمایلی به معلوم بودن سمعکشان ندارند؛ از این رو خرید سمعک نامرئی در اولویت آنها قرار دارد. پس ویژگی اصلی سمعک نامرئی پیدا نبودن آن است.
- متصل شدن به بلوتوث: اتصال به بلوتوث باعث میشود فرد کم شنوا نیز به آسانی آهنگ گوش دهد.
- نصب آسان: زمانی که استفاده از سمعک آسان باشد هر طیف سنی اعم از کودک و نوجوان یا افراد مسن میتوانند از آن استفاده کنند.
- کم کردن نویز
- از بین بردن وزوز گوش
- سمعک استاندارد قابلیت تغییر تنظیمات و شخصی سازی فرکانس اصوات دارد.
- قیمت مناسب از دیگر فاکتورهای مهم یک سمعک مرغوب است.
- امکان شارژ کردن داشته باشد.
دیگر معیارهای رایج
- مقاوم در برابر آب: اگر یک سمعک ضد آب نباشد در برابر نم و رطوبت، باران و برف و یا خیسی خود گوش مقاوم نخواهد بود و پس از مدتی استحکام خود را از دست خواهد داد؛ لذا در هنگام خرید به این ویژگی توجه ویژهای داشته باشید.
- باتری: یکی از مواردی که افراد کم شنوا از آن شاکی هستند طول عمر باتری سمعک است.متاسفانه اگر باتری سمعک دارای طول عمر مفید و طولانی نباشد فرد مجبور خواهد بود که وسط مکالمه باتری آن را تعویض کند که این کار اصلا برای افراد کم شنوا خوشایند نیست.
- شکل ظاهری: چون سمعکها بر روی گوش فرد نصب هستند میبایست یک وسیله راحت باشد تا در هنگام استفاده مشکلی برای شخص ایجاد نکند. شکل ظاهری این وسیله تاثیر به سزایی در راحت بودن کالا خواهد داشت. فراموش نکنید که هر شکل ممکن است برای یک فرم گوش مناسب باشد. به همین علت پس از امتحان کردن سمعکها و نصب آنها بر روی گوش خرید خود را نهایی کنید.
چگونه مطمعن شویم سمعک خریداری شده مناسب است؟
اگر جزو افرادی هستید که برای اولین بار میخواهند از سمعک استفاده کنند بهتر است با مراجعه به یک کلنیک شنوایی سنجی معاینه شوید. مراکز شنوایی سنجی زیادی در سرتاسر ایران وجود دارند که در حال خدمترسانی هستند. کلنیک سمعک برتر با بهرهوری از به روزترین دستگاههای بررسی شنوایی، علت سرگیجه و دلایل وزوز گوش به شما در تهیه کردن یک سمعک مناسب کمک خواهند کرد.
بهتر است بدانید کلینیک سمعک برتر به عنوان بهترین سمعک فروشی ذر قلهک تهران، با آزمونهای فیزیولوژیک و الکتروفیزیولوژیک دقت بالایی در تشخیص مشکلات گوش دارند. همچنین چون نمایندگی فروش انواع سمعک اتیکن دانمارک، برنافن سوئیس، سونیک آمریکا، سیگنیای آلمان، زیمنس، ویدکس دانمارک و … را دارد، به شما در خرید سمعک با کیفیت و مقرون به صرفه کمک خواهد کرد.